d
 
Din FöretagsguideDin Turistguide

logo

Locka håret med Locktång! 

lockar

Se video på hur man går till väga för att locka håret med en plattång. video locka håret

 

Fixa Hårförlängning!  

lockar

Så lång tid tar det att göra en hel hårförlängning?
Ca 2-3 timmar om man har page och vill att håret ska bli hellångt.

Vad kostar det att sätta i löshår? Beror helt och hållet på hur mycket hår man ska sätta i. Några slingor ca tio, kostar från cirka 600 kronor och uppåt.  

Tips för tvättning och torkning av hår:
Undvik att tvätta håret för ofta Om du klarar att hålla ut, försök att inte tvätta håret med schampo varje dag. De dagar du inte schamponerar, stryk på lite doftande inpackning speciellt för topparna.

Applicera inte schampo direkt på toppen av huvudet Schamponera först med början i nacken och fortsätt sedan att arbeta ut det över resten av håret.

Mörbulta inte ditt hårUndvik att linda in håret i en handduk som du sedan fäster på huvudet (liknande turban). Måhända att det är bekvämt, men dock skadligt för håret.

Föna inte håret Ok, ibland är det oundvikligt, men det bästa är att låta det torka naturligt så ofta du kan. Annars sliter du onödigt mycket på håret.

Styling-tips:
Använd accessoarer! Dagar då tiden inte räcker till, satsa på en hästsvans eller diadem. Inse att ditt hår kan se sött ut även om du inte spenderar lång tid på att styla det.

Experimentera med färger Om du känner för att förnya dig lite och du är trött på din hårfärg, kan en ny färg vara helt rätt i tillvaron. Men rådfråga helst en frisör innan och använd något fabrikat där färgen går ut efter ett bestämt antal tvättar.

Klippa ny frisyr Färger och accessoarer gör mycket för din hår-style, men, att klippa ny frisyr kan ibland vara det riktiga alternativet för en ny look. Tänk på det också!

Välj olika styling-verktyg för att variera din look Locktång, plattång, klämmor och en massa olika borstar kan erbjuda en fin variation för ditt hårs utseende. Använd lock- och plattång med förnuft. Värmen sliter kraftigt på håret.

Om allt känns misslyckat:
prova rakt hår Om du inte känner för att kämpa med ditt hår idag så låt det hänga rakt ner. För hår som uppför sig någorlunda väl så överväg att låta håret torka naturligt. Om ditt hår kräver lite mer underhåll så använd någon mild stylingprodukt för att förebygga krulligt hår. Kom ihåg, rakt hängande hår kan passa perfekt till vilken klädsel och tillfälle som helst.  

Skillnad på schampo och schampo:
Många gånger kan man fråga sig varför ett schampo kan kosta allt mellan 12.90:- till 149:-? Svaren är kanske inte alltid självklara kan man tycka, men det är väl ingen jätte hemlighet att det till stor del handlar om vilken image man vill ge schampot.

Det finns dock undantag, dvs. schampon som bygger på ämnen som är dyra att framställa och forska kring. Ett sådant schampo fick jag nyligen möjlighet att prova under en tid. Ett svensktillverkat schampo framtaget av kemister i samarbete med hudvårdterapeuter. Det är godkänt av läkemedelsverket och dess sammansättning gör att det nästan klassas som läkemedel.

Det är en serie hårvårdsprodukter som varumärket Dermaha står för. Kanske känner ni redan igen det då det är samma varumärke som står bakom en mängd välkända hudvårdsprodukter. Bakom står företaget Beauty Profession Sweden AB med Suzanna Adamsdotter i spetsen.

Det resultat jag upplevde av en tids förbrukning av detta schampo var enastående. Lite svårt att ordagrant beskriva känslan av resultatet men det märktes klart och tydligt att håret har blivit riktigt rent och fräscht och efter ett tag märktes det hur min hårbotten kändes frisk och mer levande än tidigare. Dermaha

Problem med torr hårbotten/mjäll
Har man en allmänt torr hud och hårbotten kan man försöka med en lätt oljemassage. Har man fått mjäll behandla då först och främst med någon mild antiseptisk lösning från Apoteket.

Om mjällen fortfarande inte ger med sig så övergå så småningom till något starkare mjällschampo. Välj då något som innehåller tjära eller zinkpyridition, som tros dämpa takten i cellomsättningen.

Vid övriga problem uppsök en hudklinik eller motsvarande för vidare konsultation och behandling. 

Grått hår
I princip alla människor får grått hår, förr eller senare. Förutom ålder så är det en rad andra faktorer som spelar in när det väl börjar att ske. Man kan t.ex. konstatera att det är mer märkbart hos någon med mörkt hår. Har man dessutom vid olika tillfällen hårdbantat är detta något som kan påskynda processen att utveckla gråa hårstrån så ta det lugnt med det.

Hjälp?
Det finns inga medel för att motverka att håret blir grått, däremot är det väldigt vanligt att man börjar färga sitt hår när de gråa hårstråna börjar dyka upp, så deppa inte färga på!.  

 

Sök


Frisörguiden kan erbjuda dig ett enkelt sätt att nå ut till dina kunder. Här kan du visa upp
dig och ditt företag snabbt och enkelt. Vi kan erbjuda en bra lösning för att du skall kunna
nå ut med så mycket information som möjligt om er verksamhet!
Saknar du e-post
kan vi ordna det åt dig så ni kan ta emot mail från kunder! Ring: 033-13 00 30 så

hjälper vi dig!

En länk till din hemsida, bild på din verksamhet, karta som guidar kunden till ditt företag,
strömmande film där du kan visa vad ni önskar ha med, bildgalleri snyggt och proffsigt
där ni kan visa upp håruppsättningar, produkter eller er salong.


Vad kan man ha med?
 Bild på ditt företag | Visa upp ett videoklipp | Bildgalleri från din salong.

Icon Fakta: Glob fakta Hemsida | Map: fakta Karta | Klappa: fakta Videoklipp | Kamera: Galleri

logga frisörguidenNedan kan ni se exempel på karta, filmklipp och galleri!nedan

barbershop karta video galleri barberashop

Helens Beautycenter AB Hårvård, ansiktsvård, handvård och kroppsvård i centrala Borås.
Utför även Bröllopsfrisyrer, Bruduppsättningar, Färgning, H årförlänging, Förtjockar håret, Permanent Har drop in m.m. Har online bokning! onlinebokning
Adress: St. Brog. 37, 503 35 BORÅSTel: 033 - 12 12 42
Öppettider: Mån-Fre 09:00-13:00 14:00-18:00 Lördag 10:00-14:00
Hemsida: www.hbc.nu
hemsida karta 

Helens Beauty Center! Modevisning med Bella o Bastian och Josefin Strid 2011-09-30.
Salongen fylldes snabbt med folk som ville titta på detta event!
Vi visar två klipp från visningen. Klipp ett close up, klipp två full body! Tid per klipp ca fem minuter!
video

Ansiktsvård- Microneedling

03

0102

Microneedling
Behandlar effektivt åldrad ock solskadad hud, ärr rynkor och hudbristningar. Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar. Mindre smärtsam och inga skador på huden. Behandlingen stimulerar nytillväxt av collagen och elastin, vilket ger ett jämnare och yngre utseende.

Behandlingen
Behandlingen inleds alltid med en konsultation där terapeuten går igenom behandlingen och lägger upp en personlig behandlingsplan. En bedövning läggs på huden innan man börjar rolla huden efter ett speciellt schema. Huden blir röd allteftersom behandlingen fortlöper, vilket är en naturlig reaktion på att hudvävnaden stimuleras, samt att reparations-och kollagenaktiveringen börjar. Därefter appliceras specialutvecklat serum o mask, vilket ökar effekten av behandlingen ytterligare.

Behandlingstid
En behandling tar ca 40-60 min. Efter 2-6 veckor börjar man se resultat. Då har nybildningen av elastin och kollagen kommit igång. En kur på 3-6 behandlingar rekommenderas för bästa resultat Intervallet mellan behandlingarna varierar beroende på problem men är i genomsnitt cirka tre veckor.

 

Hårborttagning

0102
03

Generande hårväxt har länge varit ett problem för både kvinnor och män. Många metoder har prövats, och prövas fortfarande idag, och ett av problemen är att hårborttagningen ofta bara är tillfällig.

Vi är specialiserade på all typ av hårborttagning, från tillfälliga behandlingar till permanenta metoder. Vi arbetar med marknadsledande produkter.

Om du vill bli av med din hårväxt permanent bokas alltid en kostnadsfri konsultation där du får all information om den behandling vi specialanpassar just dig. Tel: 033 - 12 12 42

Hårborttagning > IPL
Powerlite 600 är en revolution vad gäller hårborttagning. Vi har lång och bred erfarenhet av tekniken o hjälpt flera hundra kunder att få bort sin generande hårväxt. PL-Metoden tar bort håret för gott, och innebär varken smärta, tidskrävande behandlingar eller risker för huden. Powerlite 600 har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med hudterapeuter och läkare. De kliniska undersökningar som gjorts visar också att Powerlite 600 håller vad som utlovas. Metoden är överlägsen vaxning, laser, diatermi och andra äldre metoder för hårborttagning, vad gäller såväl effektivitet och biverkningar som resultat.

Vad är Powerlite600® och PL-metoden™
PL-metoden™ bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstrå och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70ºC förstörs proteinet (näringen till cellen som bildar hårstrået) i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inte nytt hår bildas igen.

Alla delar av kroppen
De flesta hår- och hudtyper går att behandla, men generellt sett gäller att ju mörkare hår och ljusare hy, desto snabbare och bättre resultat. PL-metoden™ har inga begränsningar vad gäller behandlingsområde, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen. Dock kan det vid kraftig hårväxt, till exempel skäggväxt, krävas fler behandlingar.

Hårborttagning > IPL > Behandlingen
Behandlingen
För att du inför behandlingen ska få mer ingående information bokas alltid en tid för konsultation på din salong. Terapeuten gör då ett test på ett begränsat område av den yta du vill behandla. Efter utvärdering av testet kan din behandling börja. Området rakas och en kylande gelé appliceras på huden. Därefter påbörjas PL-behandlingen. Cirka tio dagar efter behandlingen kan man se ett märkbart resultat genom att håret faller ur hårsäcken. Därefter är man hårfri i några veckor till andra hårsäckar har producerat ett hårstrå och då är det dags med en ny behandling för att döda dessa hårsäckar.

Smärtfri, säker och snabb
Ljuspulsen brukar kännas som ett lätt stick. Efter behandlingen kan i vissa fall en lätt rodnad uppstå. Denna försvinner inom några timmar. Behandlingstiden varierar, men armhålorna tar ca 5 minuter att behandla, och benen tar upp till en timme. Vid varje behandling förstörs normalt 60-90 % av hårsäckarna i den aktiva fasen, varför totalt 4-6 behandlingar brukar krävas.

Att tänka på
Låt din hud vila från solning utomhus eller i solarium en månad före och 2 veckor efter behandling samt använd alltid solskyddsfaktor. Mellan behandlingarna kan nya hårstrån som kommer upp rakas.

 
 
hbc  

 

 

alfa beauty

Alfa beauty & laserklinik

Utför: Skönhet & Hårvård | Laserbehandlingar | Laserkirurgi | Hudvård

Permanent hårborttagning Det är viktigt att analysera dina behov Vi använder oss av såväl Lightsheer laser som Rubinlaser. Vid konsultation gör vi en analys och bestämmer vilken metod som passar bäst för dig. 

Klipp & Frisörbehandling Ibland hänger humöret på håret… …Men om man har en dålig hårdag, kan man alltid göra något nytt och spännande med sin frisyr! 

Ögonlocksplastik -Operation Viktigt Alla kirurgiska ingrepp föregås av en konsultation med kirurg. Du får då genomgå en klinisk undersökning med en noggrann analys av just din problematik. Du får även fulltäckande information kring behandlingen.m.m.
Välkomna!  

Adress: Stora Brogatan 4, 503 30 Borås Tel: 033 – 10 01 21 E-post: info@alfabeauty.se
Hemsida: Alfa Beauty
barbershop karta

02

 

 

Barbershop B2  Utför Bottenfärg, Folieslingor, Permanent långthår, Permanent Korkskruv, Hårförlängning, Extensions.m.m. Adress: Torpag. 1, 503 35 BORÅS

karta barberashop

 

Vivåga Utför Baluppsättningar, Bruduppsättningar, Bröllopsfrisyrer, Extensions, Folieslingor och Färgning m.m. Adress: L. Brog. 22, 503 35 BORÅS Tel: 033-10 20 21

Öppettider:
Måndag 09:00-18:00 Tisdag 09:00-18:00 Onsdag 09:00-18:00 Torsdag 09:00-18:30 Fredag 09:00-18:30 Lördag 09:00-16:00

k barberashop

Salong Ros
Adress: Torgg. 19, 503 34 BORÅS BORÅS Tel: 033 - 13 76 92

karta s

 

Cleo Hår & Hud - salong
Adress: Holmsg. 11 503 30 BORÅS Tel: 033 - 10 00 53 E-post: info@cleoharohud.se
Öppettider Måndag 09:00 - 18:00 Tisdag 09:00 - 18:00 Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:30 Fredag 09:00 - 18:00 Lördag 10:00 - 14:00 Söndag Stängt

karta s

Salong Elvis
Adress: Hallbergsgatan 7 50330 BORÅS Tel: 073-719 95 80

karta s

Hair För Dej Klipper dig och ditt hår enligt dina önskemål! Utför Baluppsättningar, Bröllopsfrisyrer, Fransfärgning, Herrfrisör, Ögonbrynsfärgning och Slingor. m.m. Adress: Varbergsv. 14, 504 30 BORÅS Tel: 033 - 10 86 10 | Erbjudande

karta s

upp

Bloom Utför Baluppsättningar, Bruduppsättningar, Folieslingor, Färgning, Gör om mig, Hårkonsultation, Klippning m.m. Har Lördagsöppet och onlinebokning. Adress: Bryggareg. 18, 503 38 BORÅS Tel: 033 - 14 14 70 E-post: bloombloom@telia.com

Öppettider: Måndag 10:00-18:00 Tisdag 10:00-18:00 Onsdag 10:00-18:00 Torsdag 10:00-20:00 Fredag 10:00-18:00 Lördag 10:00-14:00

karta s

 

Hultafrisörerna Utför Klippning, Färg, Håruppsättningar, Hårförlängning, Folieslingor, Extensions, Bröllopsuppsättningar, Baluppsättningar m.m. Adress: Hultatorg 4, 507 50 BORÅS
Tel: 033 - 15 51 77 E-post: info@hultafrisorerna.se Öppettider: Mån-Fre 09:00-18:00

karta  02

 

Nikita Hair Utför barnklippning, Fransfärgning, Hårfärgning, Klippning, Toning, Slingor, Permanent. Säljer Hårprodukter. m.m. Har online bokning Adress: Skaraborgsv. 62-64 Knallerian, 506 30 BORÅS Tel: 033-12 40 80
E-post: mail@nikitahair.se

karta nikita  03

upp

Youniqe Studio Utför Bröllopsfrisyrer, Färgar håret. m.m. Har  Onlinde bokning
Adress:
Sandgärdsg. 37, 503 34 BORÅS Tel: 033 - 41 40 60
E-post: info@youniqe.se

  03

 

Salong Exact Herr och Damklippning, Färgning/Toning Slingor,Permanent Hårförlängning. Bal/Fest-uppsättning Bruduppsättning.m.m. Adress: Regementsgatan 4, 504 31 Borås Tel: 033 - 12 66 62
E-post: info@salongexact.se

s  03

 

 

upp

Cutting Edge tar emot drop in i mån av tid. Adress: L. Brog. 37, 503 35 BORÅS Tel: 033 - 10 10 15
E-post: jenny.ringsten@cuttingedge.nu

cutting  02


Lizette Skönhetsinstitut  Utför Färgning, Permanent, Håruppsättningar. m.m.Adress: Tredje Villag. 19, 504 53 BORÅS Tel: 033 - 13 36 75

s  lizette
 

Hairmoni  Utför klippning, ekologisk hårvård.m.m. Adress: Trandaredsg. 43, 507 61 BORÅS Tel: 033 - 15 79 00 E-post: karin.loof@telia.com

karta  s

upp

Haircorner Utför Barnklippning, Slingor, Färgning, Hårförlängning, Klippning.m.m. Adress: Andra Villag. 7, 504 53 BORÅS Tel: 033 - 12 33 40

karta hair corner

 

Villastadens Frisersalong Hår & Nagelvård  Drop in Utför Öronhåltagning, Färgning, Nagelvård, Permanent, Slingor.m.m. Adress: Fjärde Villag. 11, 504 53 BORÅS
Tel: 033 - 41 51 42033 - 41 51 42

karta villastadens friersalong

 

VITA Hår & Makeup Studio  Utför klippning, färgning, uppsättningar och hårförlängningar samt make-up för bland annat bröllop, studentbal och fest.m.m. Adress: Västerbrog. 1, 503 30 BORÅS
Tel: 033 - 10 60 62 E-post: info@vitastudio.se

karta vita

upp

Per-Arthur's Frisersalong, HB  Adress: Stureg. 27, 503 42 BORÅS Tel: 033- 41 38 78

karta per arthurs frisersalong

 

Cutit  Välkomna till Cutit Adress: Stengärdsg. 33, 503 34 BORÅS Tel: 033 - 10 14 12

karta cutit

 

Salong Eva's Klipphörna Adress: Torstensonsg. 29, 503 42 BORÅS Tel: 033 - 12 43 17

karta

upp

Frisör-Center  Adress: Österlångg. 30, 503 31 BORÅSTel: 033 - 41 11 81

karta frisör center

 

Salong Roxana Har dropin klipper barn, Dam och herr. Adress: L. Kyrkog. 25, 503 35 BORÅS
Tel: 033 - 10 78 18 

karta salong roxana

 

Salong Glamour  Adress: Österlånggatan 12, 503 31 Borås Tel: 033-10 06 14

karta salong glamoure

upp

HÅRAKUTEN  Adress: Myrlundavägen 34 504 63 Borås Tel: 033-13 14 10 E-post: info@harakuten.se

karta

 

Hårverkstan   Adress: Åsbog. 26, 504 56 BORÅS Tel: 033 - 10 64 42

karta hårverkstan

 

Hårateljén  Erbjuder klippning, barnklippning, permanent.m.m. Adress: Nybrog. 2, 503 31 BORÅS
Tel: 033 - 41 95 94

karta hårateljén

 

Håroskopet  Adress: Torgg. 1, 503 30 BORÅS Tel: 033 - 12 12 17

karta håroskåpet

upp

Karma Utför Hår, hud, massage, naglar, make up.m.m. Öppettider: Vard 9-18 Lör 9-13
Adress: Sven Eriksonsg. 16, 503 38 BORÅS Tel: 033 - 10 06 70

karta karma

 

Klippoteket Adress: Hötorget 6, 503 32 BORÅS Tel: 033-12 34 90 

karta klippoteket

 

Salong Mustachen Adress: Lilla Kyrkogatan 27 503 35 BoråsTel: 033-41 11 11 

karta salong mustachen

upp

Petras Skönhetsvård Adress: Vendelsbergsgatan 8 504 55 Borås Tel:  033-13 91 00

karta petras skönhetsvård

 

Salong Bävern Adress: Yxhammarsg. 3, 503 31 BORÅS Tel: 033 - 12 50 12 

karta salong bävern

 

Chilln style Salong City Utför Folieslingor, Tidsbeställning, Frisyrer, Färgning.m.m.
Adress: Torgg. 37, 503 34 BORÅS Tel: 033 - 10 73 03 

karta salong city

upp

Salong Classic Adress: Sven Eriksonsplatsen 4 503 38 Borås Tel: 033 - 41 50 67 

karta salong classic

 

Salong Cri Utför Balfrisyrer, h årförlängning, färgning.m.m. Adress: Skolg. 28, 503 33 BORÅS
Tel: 033 - 13 45 45 

karta salong cri

 

Salong Matilda Adress: L. Kyrkog. 21, 503 35 BORÅS Tel: 033 - 10 15 20 

karta salong matilda

Elite är en nystartad hårstudio som ägs och drivs utav två härliga personligheter; Ann-Sofie och Nella. Elites mål är att du som kund känner dig nöjd med våra professionella kunskaper inom hår och hårvårdsprodukter.

Som kund hos oss kan du se fram emot en avkopplande stund i en trevlig miljö och med ett professionellt resultat. Produkter: Cutrin, waterclouds, maria nila, blomdahl och nashi.
Välkomna Nella - Ann-Sofie 

Adress: Västerbrogatan 1 503 30 Borås, Tel:033 - 41 70 70  Hemsida

karta

 

upp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kontakta oss för mer information:

 
E-post: Frisörguiden
| Start | Uppdaterad 2011-08-27

 

 


Tappa hår
I normala fall har en människa cirka 80 000 - 160 000 hårstrån över hårbotten och oftast tappar man upp till 100 stycken per dag.

Färga håret hemma
Tänk på att om man har långt hår bör man köpa två förpackningar. Gör först ett hudallergitest. Det brukar gå till så att man applicerar lite av själva färgen (ej framkallningsvätskan) bakom örat. Vänta sedan två dygn utan att tvätta bort vätskan för att se om en allergisk reaktion uppstår.

Köp kvalitets produkter.
schwarzkopf,wella och loreal är bland de bättre medlen.
använd handuk så du inte får färg överallt på dina kläder. Blanda vätskorna applicera färgen i håret, ta på duschmössa eller plastpåse ställ en klocka vänta till färgen verkat klart. Skölj håret försiktigt, använd medföjande inpackning så är allt klart. 

Rastaflätor
Vill man ha en annorlunda style på håret kan man fläta håret. man brukar använda löshår för att få den bästa resultatet och rätt tjocklek. man använder oftast syntetiskt hår vilket är billigare än vanligt fläthår.
Tid

Rastaflätor kan ta från 10-20 timmar att fläta.
Pris
Priset kan variera från
2000-3000 kr.rastaflätor


Tips
Har du mycket att göra och
kanske inte hinner med att
kolla dina Mail! Låt kunderna
skicka ett sms svara snabbt
och enkelt.

Ha alltid visitkort på ditt företag
med mobil nr, e-post och länkt till din hemsida på så sätt kan
kunderna ringa, maila
eller sms:s dig. Och dela gärna ut fler till kunderna så kan de dela med sig till sina vänner!
Kolla på Vistaprint!
vistaprint


vem färgar ditt hår

vem klipper mitt barn

Hur man får glansigt hår!
Snåla inte på inpackningar Gör inpackning av håret minst två gånger i veckan. Det tillför näring och fukt.

Schamponera inte håret varje dag Två dagar i veckan räcker. Använd torrschampoo när håret börjar kännas flottigt.

Klipp topparna regelbundet Det ger inte bara en snyggare frisyr utan stärker också håret.

Rätt schampo, för rätt hårtyp Fråga din frisör vilken kategori du tillhör och investera i ett bra schampo och balsam hellre än att bara roffa åt dig något i matbutiken.

Plattång och locktänger Vid styling med plattänger och locktänger kan du skydda håret genom att ha i en värmeskyddande produkt. Att föna håret ger onödigt slitage. Låt istället håret självtorka.

Undvik starka sprayer Använd hellre skonsamma produkter som leave in-balsam och serum.

Stimulera hårbotten Drag med borsten stimulerar hårbotten och gör håret glansigare. Dra borsten igenom håret ungefär 100 gånger när håret är torrt. Inte när det är blött får då går håret. 

Fläckvis håravfall
Det drabbar män och kvinnor i lika stor utsträckning och kan inträffa när som helst i livet även om en majoritet av de drabbade får diagnosen i ung ålder.

De allra flesta som drabbas av Alopecia areata förlorar inte sitt hår helt och hållet. Det vanligaste är att kala fläckar uppstår på huvudet. Dessa ytor kan komma och gå i olika perioder. Ytan kan förbli oförändrad i storlek under flera år men den kan också förstoras väldigt snabbt. En del drabbas av Alopecia totalis vilket betyder att man förlorar allt sitt hår på huvudet. Om man förlorar allt sitt hår på hela kroppen så kallas det för Alopecia universalis.

Brazilian Blowout
Jennifer Aniston, Mary-Kate Olsen och Halle Berry är bara några av de kändisar som brukar ha Brazilian Blowout. Brazilian Blowout är perfekt för att laga fizziga och svårstylade frisyrer. Men fungerar även som en uppfräschning för trötta och glanslösa hår. Behandlingen tar cirka tre timmar och resultatet varar i tre till fyra månader. Pris från 2 500 SEK.  

Hårtransplantation
Det är en vardag som en ganska stor del av befolkningen får handskas med och i många fall lida av. De flesta är män mellan 20 och 50 år som lider av håravfall, men även en del kvinnor.

Hårtransplantationer är idag vanligt, planterar nytt hår. Det har blivit allt vanligare och resultaten kan bli fantastiska. Om det lyckas kan inte ens din frisör skilja ditt nya hår från ditt vanliga hår eftersom det är just ditt riktiga hår så deppa inte det finna hjälp idag. 

 

 

 
 

Adress: Humlegatan 13, 50451 Borås | Tel: 033-13 00 30 | Mobil: 070 -977 89 79 | E-post: info@borasboras.se | Copyrights. © BoråsBorås.se 2011
Start -Företagsguide - Nöjen - Shopping -Mat - Boende -Turistguide - Hemsida - Kontakt - Nattliv - Fototävling - Video - Borås - Video IF- Elfsborg - Parkering - Fotbollsklubbar
Frisörguiden - Föreningar- Om Jonas Liberg - Gym & FitnessTime - Lunchtime - Vänga Kvarn - Djurparken - Kitesurfing - KinnaKinna.se - Skolor - Tidning Online - Facebook